Xиан Wеинуо машине и опрема Цо., Лтд
о нама
Xиан Wеинуо машине и опрема Цо., Лтд
о нама
Bosh sahifa > о нама

XИанд #39; ЈЕДАН WЕИНУО МАШИНЕ И ОПРЕМА ЦО. ЛТД,

Седи у Xианд #39; је – родни град познат теракота ратника, почетни ствар од Тхе пута свиле, град са дугу историју. Под је дубока кинески култУрал позадине,WЕИНУОизградио своју посебну компанију култура: професионални, искрен и стрпљиви. Сатисфицатион купца на првом месту. WЕИНУОје руке и очи у Кини, и настоји да буде добављац најбоље за тебе. У WЕИНУОс смета, ти си више од купца, али стратешки пословни партнер, пријатељ заувек.

Сви чланови тима уWЕИНУОда је било стажом који носе индустрија серевал година. Након више од 10 година тешко радити, XИанд #39; НУО ЈЕ WЕИМАШИНЕ иОПРЕМА ЦО., ЛТД понаша се као само један добар извозник, него и правац произвођача. Wеинуо је уложила своје фабрике специјализација куглицама, игла лежајеви и лежишта јастук блок.WЕИНУОуспоставила је јак произвођач мреже.
Снагу
WЕИНУОНије само нуди широк распон лежајеви чак и са малом количином, важније узима добру контролу над квалитетом.

Од 2014, смо уложили и део-одржаоЦхангзхоу БИЖУ правац фабрике, као нам јачи присталица игла који носе снабдева.

У Схангхаи порта,WЕИ НУОИма магацин за лежишта и друге производе, с обзиром да 2006, где сву робу ће бити прегледан од стране нам вељту инжењери обавезно толеранције, бука, вибрација од лежишта упознати међународне ИСО стандардима.
Напоран рад добија паре.
WЕИНУОс професију и обзирно сервиса су високо напоменули купце. "Ви сте на највеће поверење добављача са којим сам радио." каже један од наших купаца.
WЕИНУО Искрено се надам за успостављање дугорочне пословне односе са тобом.Контактирајте нас

Xиан Wеинуо машине и опрема Цо., Лтд

Додајте : 6Ф10, Е сунце Плаза, 27 Кеји Роад, Xиан, Кина

Тел : 86 29 88332871 88324190

Факс : 86 29 88338589

Е -пошта : tang@fycbearings.com

© Xиан Wеинуо машине и опрема Цо., Лтд